Min vej hjem

Min vej hjem har været kringlet og med en masse omveje, med glæder og sorger og smertefulde erkendelser, der alle har givet mig den læring, der udgør mit fundament i dag.

Fra min uddannelse som cand.scient.pol. og som økonomichef i Vejdirektoratet, skiftede jeg spor og realiserede en drøm med Catering firmaet Julies Køkken. Da min mand blev uhelbredelig syg med Alzheimers, lagde vi vores liv om og vi flyttede fra København og realiserede en gammel drøm om at flytte på landet. Det lykkedes, da vi købte min mands barndomshjem Nybjerg Mølle i Egtved.

Alzheimers

Siden 2016 har jeg brugt min stemme til at sætte fokus på Demens, bl.a. gennem DR-dokumentaren ”En Stille Forsvinden” og via min foredragsvirksomhed Livet med Alzheimer og min blog www.livetmedalzheimer.dk.

Jeg har bidraget til den offentlige debat om demens, og udgav i 2020 bogen ”Jeg ser dig stadig” hos Lindhardt og Ringhof. 

I 2021 besluttede jeg at stoppe mine aktiviteter relateret til Alzheimer og demens. Jeg har haft brug for at finde mit nye ståsted i livet efter min mands død.

Mit nye ståsted

Jeg er uddannet coach og flow specialist. Og har et brændende ønske om at inspirere andre til at finde hjem, at slippe længslen og være med det der er på godt og ondt og stadig leve livet fuldt ud.

Uden arbejdet med at være forankret i mig selv, ved jeg ikke hvor jeg ville have været i dag. Forankringen har givet mig den ro og tillid til, at jeg kan klare, hvad der end måtte opstå af situationer.

Undervejs i min proces har jeg brugt naturen, meditation og øget min bevidsthed for at fastholde ståsted og mening med livet generelt. Alt dette brænder jeg for, at give videre og formidle på mine retreats og i mine walk&talks.

Sideløbende har jeg drevet Nybjerg Mølle B&B og vores lille skovejendom.

 

Julie Rubow

Julie Rubow

Nybjerg Mølle

Julie Rubow
Bøgvadvej 41-43
6040 Egtved

tlf.: 2217 9738

mail: info@julierubow.dk